Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att finna vägen


Vilsen

Tystnad och tankarna förvirrar

Låter rösten tala och kanske en idé trilla vi kommer gilla,eller fortsätta att förvirra.

Funderingar är många då vi genom livets alla hinder måste bemästra och förstå

Vilket håll ska vi gå ,är det så enkelt att det är så svårt att förstå

Varför se sig om när din egen röst vill tala och få dig och förstå vart du ska gå.

Vad fick oss att skratta och vara lyckliga som små

Nä låt det innre tala och få oss att förstå den lycka vi kände som små

// Pierre





Fri vers av Pierre.A
Läst 183 gånger
Publicerad 2019-11-16 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A