Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Mina juveler som en saga kom ni
i mitt liv och fyllde mitt hjärta
med ljus och glädje

Ni har funnits där till låns i
glädje och genom smärta

Ni färdas i tiden utan stopp
Jag kommer alltid vara där och
förjylla och beskåda

Så när ni stora är och har en fråga
jag inte kan råda
så blunda och jag ska beröra
för att livet ska rulla på
utan att störa

Mitt hjärta tillhör er
när ni vill höra mer
Älskar er

//Pappa




Fri vers (Fri form) av Pierre.A
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-10 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A