Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När himlen öppnar sig i dag

När himlen öppnar sig och
orden rinner ut och
förföljer mig

Vet inte vad det är
Det bara finns där

Försöker blunda och stänga av
det bara flödar och så svårt
när dom är kvar

Kanske dom vill tala och förmedla
att vi alla bör leva och må bra

När himlen öppnar sig

//Pierre






Fri vers (Fri form) av Pierre.A
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-08 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A