Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek vid första ögonkast #


kärlekstråd

Som en solstråle lika len som silke och en droppe Lika ren och ljuvlig som luft vill jag känna doften av denna kvinna som nästan får mig att svimma

När orden faller lätt , ja så där lätt så man bara vet att det är rätt.

//Pierre




Fri vers av Pierre.A
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-26 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A