Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade dotter


Pappas hjärta

Pappas hjärta

Från en pappa som bara ville träffa sin dotter mer än 2 timmar i veckan.

När hon så liten med handikap bär, ville jag att hon skulle känna att pappa fanns där,men mamma ko sa nu får vi gå rättslig väg,för jag vill ej ha dig här.

Till min älskade dotter som är mitt allt,så liten söt och snäll pappa saknar dig mest av allt.
Nu när jag ej får träffa dig se eller så ,vilket jag ej förstår.

Mitt hjärta slår men det känns som ett öppet sår, för tiden den går och går ,men snart jag dig får så jag kan läka mina sår.

Det här får du läsa om ett antal år så förstår du att pappa fält tår på tår

Tiden läker alla öppna sår men inte smärtan din mamma sår i min själ...........




Fri vers (Fri form) av Pierre.A
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-08 02:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande smärtsamt.
2013-06-10

  Pierre.A
En sann berättelse ur mitt liv jag inte unnar någon att gå igenom.
Mvh Pierre
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A