Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så mycket att göra någonting åt


För om du går ut idag så lär du bli våt då snöblandat regn

faller som manna från himmelen

Och det för att lite senare idag smälta och bli till slask

Men så ska det visst också bli två plusgrader över hela

Stockholms området lite senare

Inte så kul när allting ute bara blir till blask

Men vi är ganska så vana, vi Stockholmare

För det här är ju svenskt vinterväder som i en liten ask...

Ken Cassel
8/1-2013










Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-08 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men vi älskar vår stad ändå!
2013-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
Jodå, jag har också varit ute i blötan...fast ungarna tyckte det va kul att åka på isbanan...med hjälm, naturligtvis...
2013-01-08

    ej medlem längre
Men ni lär överleva? häromdan jag var där var det dock påfruset....
2013-01-08

  backwardness
vi får nog uthärda
men snart då jäklar värms vi upp igen :)
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel