Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödar dig dagligen

du saknar kemikalierna
trots att de gör att du ruttnar
du saknar det svartvita
i att konstant vara döende
den varma melankolin
i att möta andras menande blickar
att säga: "Ja, jag är ett vrak,
jag havererade redan som barn
men titta hur rakt jag står,
hur högt jag bär mitt huvud"

du saknar kemikalierna
som dödar dig dagligen




Fri vers av 99knivesinside
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-08 10:27



Bookmark and Share


  Ruterdam
Superb.
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside