Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stora kärleken


Mitt livs kärlek


"I vindens kyla lyser vårens sol.
Genom fönstren i vårt lilla hus,
där min hustru lever bus.
nej jag menar kärleksrus,
för visst är du mitt livs kärlek,
och värmen finns till blickar o smek.
Snart kommer jag hem till dig min kvinna
som är allt för mig och ingen triss kan vinna.
Du är min längtan, stöd och trohet,
en punkt i min hjärna som bara min innersta GPS vet."
Love you!!





Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 16:30



Bookmark and Share


  Angel of love
Underbar vacker kärlek.
2013-03-30

  prinscess VIP
vackert äkta kärlek ju
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell