Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra fotsteg formar vår dag, våra relationer, våra minnen, men kärleken består


Kärlekens turbulens

Du är en längtan,
Du är en gåta,
Du är en lycka,
Du är en tillgång,
Du är den enda.
Styrkor kommer,
styrkor går, men kärleken består.
Ditt hjärta behöver ro att hämta sig,
ingen skall ställa krav på dig.
Du behöver vila och få tillbaka din styrka och kraft,
och jag skall alltid ge dig kärlekens saft.




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-08 17:05



Bookmark and Share


  AstridElisabet
Fin!
2013-01-08

  Linda CH VIP
Gillar!
2013-01-08

  prinscess VIP
vackert
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell