Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Conny Johansson från Vargön...

Han såg att järnvägsspåret var
underminerat på grund av regn
i flera dagar. Det var risk för att
banvallen skulle ge vika om det kom
något tåg, och vad skulle inte då kunna
hända... Då hör han att ett tåg kommer
han går upp på banvallen springer sen i
riktning mot tåget.

När lokföraren ser honom komma springande
i full fart mot tåget, tror han att har att göra med
en galning, så han låter tågvisslan tjuta på för fullt.
Men mannen flyttar sig inte han fortsätter att springa
i fullt fart mot tåget... I Sista sekunden får lokföraren
stopp på tåget...

Banvallen fick stängas av...

Jag bara undrar hur tackades hjälten av, är det någon som vet...







Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 17:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nej...men en bra vardagshjälte...
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt