Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yes Barbara!

Jag håller med dig så
Om det där du sjöng då
Om att ditt hjärta var en trumslagare

Mitt är en jazzorkester

Tror jag

Eller en filmprojektor




Fri vers (Fri form) av fröken ek
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 18:57



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Slutet är underbart, ger en friskhet och lyfter texten.

2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

fröken ek
fröken ek