Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesin är jag



Poesin är jag
i en kupol
ensam

penna
papper
sudd

bara jag
är

poesin




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-08 20:52



Bookmark and Share


  chrissie
Ensamt men vackert!
2013-01-08

    ej medlem längre
Fint sällskap
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP