Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

dom säger du är fin du är bra som du är men då dina tårar dom faller finns dom aldrig nånsin på riktigt där

älska dig själv du ska inte leta vilket skitsnack klychor som kan få dej att krevera

Du hör en massa ord men ser ingen handling , inte något magiskt långt ifrån någon förvandling

förlamad fast i en gråzon så mycket känslor som aldrig på riktigt får delas med någon

Ord kan vara lätta att säga såra eller hjälpa
men i vissa fall förgöra och enbart bara att stjälpa

du ser dom andra vandra lyckliga och glada
känner ett hat du vill bara prata ,
eller skrika men rösten den fryser
ditt blod det stelnar stannar upp en minut
frågar dig själv är detta så det är menat




Fri vers (Fri form) av Chonne
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-08 21:41



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Särskådande
2013-07-31

  Chonne
tack så mycket
2013-01-28

  Constantine Snow
Vackert. Jag kan relatera så otroligt mycket till denna. Bra entré på sidan!
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Chonne
Chonne