Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå att inte mindre än TRE av Telias chefer är misstänkta för korruption.........


TELIA - TRISS I TASKMÖRTAR !

Telias ruttna följe
blir svårt att bortskölje

i sitt affärsumgänge
med diktaturmakter
ska de nu hänge
desse artefakter ?
eller tigs hela skiten igen
de klarar sig, kommersialismens män ?

har ingen allting förstått
att när man ersätter rött med blått
så smyger Kapitalet i buskarna
de är giriga, de sluskarna !
när en gniden fan får chansen
så hoppar han in i dollardansen
och de är många
tusen på hundra
jag vill dem fånga
om ni nu undra....
och kaste dem i soptunnan
vi får ej längre blunda......


---------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-08 21:54



Bookmark and Share


  poetryGirl
vad ska vi göra som lät lura oss, hur får vi pengar tillbaka!
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska