Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hand





En hand ur ett moln av väntan

stryker över mitt ansikte


någon annans hud besöker min
någons fingrar skriver på min kind


jag växer fram under en annans hand




Fri vers av bittemi VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-09 09:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert skrivet
2013-01-15

    Fridolina
Jättefin
2013-01-10

  Bibbi VIP
Tycker om.
2013-01-09

  Ljusletaren
Wow säger jag bara ... så skickligt du har fått med denna underbara känsla.
/kram
2013-01-09

  Anya VIP
Men så gestaltande fint. Levande!
2013-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar din dikt...skön närhet...
2013-01-09

    ej medlem längre
så väldigt fin! växa.. *
2013-01-09

    ej medlem längre
vårmande vacker
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP