Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge liv

Jag vill bygga din kropp i lera
Forma dina drag och ge fyrkanter och cirklar mening
Jag vill känna din värme mellan mina fingrar
Och som en gud, vill jag blåsa dig tillbaka till livet

De tomma rummen öppnar och stänger sina dörrar
Blåklockor och lupiner vissnar
Krossas
Medan tiden sakta äter oss alla.

Om jag bara kunde bygga din kropp i lera
Återskapa gamla dagar
Och ditt leende
Då skulle blommorna åter lysa
Åter andas
Åter leva.




Fri vers (Fri form) av Waden Tammas
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-09 17:24



Bookmark and Share


  Annika Persson
Och tiden går.

Jo, Saida, det är vad du försöker göra,
ditt ansvar.

Så det förslår, du vet inte min sanning,
och berättelsen bakom den.

Det viktiga är att du känner till den och har
rätt att tro på den.

är ingen Golem, inte heller någon Frankenstein
jag har bara ett liv - kom - låt oss åtminstone
leva upp närhetens Gud får oss att vakna till

det som inte kan återskapas kan förvandlas


2013-01-22

  Annika Persson
Malaki, kan du rättfärdiga att ensamheten
äter av min ensamhet?
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Waden Tammas
Waden Tammas