Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rå lust

En djup sötma
När könet blir som honung för björnen
Fylligt blod
och värkande njutning
Dina tänder rör vid hjärtat
och sliter det itu
Men blodet stelnar
Som röda asfaltsvägar med blommor vid kanten
blir nya spår
för dig att följa.




Fri vers (Fri form) av Waden Tammas
Läst 733 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-13 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Waden Tammas
Waden Tammas