Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där min barndom bor

Rönnbären samlas i klasar
Prunkar i rödflammig färg
Skatorna kretsar kring det vita huset
Som lyser likt en nyhuggen sockerbit
Mot en djuplå himmel

Vid horisontens linje reser sig sönderbrända berg
Där askan ger liv åt nyspirande tallar
Skogen växer och myllrar
Omsluter det vita huset
Med barrig famn




Fri vers (Fri form) av Waden Tammas
Läst 480 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-10 10:12



Bookmark and Share


  Hanna J
Väldigt fina och välvalda ord!
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Waden Tammas
Waden Tammas