Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en smekning


lätt beröring

andas du full av liv för varje andetag som du tar

Lämnar ingen oberörd

Men inte så konstigt heller så som du är ute och flyger

och far

Ibland så varm och god

Och ibland så kall och kylig då man fryser arslet av sig

helt naken bar

Och ibland så är du så stilla att man undrar om du ens lever

Vinden min..

Ken Cassel
9/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 306 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-09 21:03



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Den vinden drog upp mina mungipor nästan ända till öronen!
Calle
2013-01-15

    Birgersdotter VIP
Vindsvacker
2013-01-15

  Maj-Lis VIP
FIN
2013-01-11

  Alva Johnsson VIP

Jättefin!
2013-01-11

  Helena C.W.
En smekning som en vind på kinden, är din dikt.
2013-01-11

    ej medlem längre
Gillar starkt! Speciellt vändningen från romantisk rosa-moln-simning. Först detta mjuka sockervadd, sen BAMM! "Och ibland så kall och kylig då man fryser arslet av sig ". Bra bra!
2013-01-11

    ej medlem längre
fina, vackra ord Ken!
2013-01-11

    ej medlem längre
Som en smekning är dina fina ord.
2013-01-10

    ej medlem längre
söt och kul
2013-01-09

  Lotti
hello på tal om vind , har du läst Vinden är min mor......kraml L
2013-01-09

  bittemi VIP
Fin!
2013-01-09

    ej medlem längre
fint Ken!..
2013-01-09

  Rise Little One
Så fin text om vinden. Tycker om denna mycket.
2013-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Åh så mycket tankar jag får...vind i alla de former är härligt tycker jag..sköna ord...
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel