Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt jag skrivit. Kolla hemsidan http://www.creationinharmony.se


Jag skall gå med varma ögon

När du går på stan o handlar eller bara står i kö

Hur många ser dig eller bryr sig vem du är.

Bara när man måste se dig, typ i en kassa någonstans.



Refr: Jag skall gå med varma ögon, i livet vart jag går.

Ja, jag skall gå med varma ögon, skänka blickar med värme i



Tänk så på alla ensamma själar, som så gärna kontakt vill ha.

Det finns ett ålderskomplex idag, ingen ung kan naturligt se på äldre

De drar säkert en enkel slutsats, att det är mer än vänskap man söker



Refr



Det fanns en gång respekt och hänsyn, men den dog med girig och själviskheten.

Att du är du o jag är jag är helt ok, men låt oss alla bilda en varm gemenskap.

Livet är kort, världen är grym o sargad, så låt oss göra vad vi kan i vårt lilla.



Refr

Text & musik Ole Sunnerfjell
http://www.creationinharmony.se




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ole Sunnerfjell
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-10 10:20



Bookmark and Share


  Nina.H
Du har beskrivit så mycket som jag
känner att jag delar med dig,
om vi går med varma ögon, får vi
varma blickar tillbaka, ty ögonen speglar din själ.
Bra text!!
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell