Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick precis en efterlängtad kyss


alldeles nyss

För hon totalt överrumplade mig där hon bara stod

och gömde sig bakom hörnet

Bakom krönet

Men så tycker hon också om att skoja lite med mig

med sina små härliga hyss

För i vilket fall som helst så slängde hon sig bara

runt min hals och tittade djupt och länge

in i mina grönmelerade ögon

för att i nästa stund bara tränga in sin tunga i min mun

där våra nu så heta tungor möttes i ett litet kryss

Men kom nu min älskling, för här kan jag inte längre stå

och småprata längre

Så låt oss gå hem istället och ha det lite mys...

Ken Cassel
10/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-10 16:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, gå hem och mys...det är för kallt för att vara ute...
2013-01-10

  Rise Little One
Härlig känsla...
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel