Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig så gör det ingenting


om du har någon på sidan om

För jag bryr mig inte om du tror att vi har

någonting gemensamt

Någonting på gång

För jag vill inte ha din kärlek, som kan få mig knall

Som kan få mig att tappa mitt kall, att för alltid kunna göra

lite som jag vill

Bara kunna åka ut och rida lite i skogen med mina så fina

och underbara hästar som jag har

hemma i mitt stall

Men det är klart att du och jag för alltid ska vara

som bästa vänner

Det är i alla fall så som jag känner och vill

Så mig gör det ingenting om du har någon på sidan om...

Ken Cassel
10/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 117 gånger
Publicerad 2013-01-10 16:55



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tycker det var en lite
charmig dikt om en
relation. Läser den
gärna igen-
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel