Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är när mörkret och natten kommer


som du alltid gör dig påmind

Uppenbarar dig för mig

Säger att du älskar mig

Men vart är du nu då när jag behöver dig som mest

Saknar dig

Längtar efter dig

Så kom hem snart igen, min älskade vän

så att vi kan ställa till med

en liten fest

En liten fest för bara dig och mig...

Det är när mörkret och natten kommer!

Ken Cassel
10/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger
Publicerad 2013-01-10 17:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har du tävling med "vad har du för vänner". Vem leder? Vem kommer vinna? Vem vågar trycka på sista punkten först?

Det här är ett spännande race kan jag lova.
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel