Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en färgad dikt


Hon var grön av avund på den lilla gula kinesiskan

och hennes vita pojkvän

så att hon blev alldeles röd om kinderna

Riktigt svartsjuk

Så pass svartsjuk att hon skulle kunna knuffa ner

kinesiskan ifrån en hög bro

ner i det blåa havet om hon bara fick chansen...

Ken Cassel
10/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-10 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jösses, inte trodde jag att du skulle ta täten igen. Fan, vad fel man kan ha.
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel