Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet att mina tårar håller mig vaken om nätterna


ju längre som du håller dig borta

För ju längre ju mer jag hungrar och skakar inombords

För med dig i mitt hjärta så har rytmen i det nu

bara helt kommit av sig

Går numera i otakt efter att du bara har flytt din kos

Flytt våran jord

För jag känner numera bara en fruktansvärd smärta

efter att du tog din överdos och dog

Så varför, varför?!

För av din lättsinniga kärlek kunde jag aldrig få nog

Saknar dig så otroligt mycket

Så snälla du!

Kom tillbaka till mig igen för jag behöver verkligen dig

Och det nu...

Ken Cassel
10/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-10 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel