Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Karusell

"Stanna!" skriker jag förtvivlat i den kvava sommarhettan
Ingen hör.

"PAPPA!" skriker jag ännu högre.

Inget svar.

"PAPPA HJÄLP!"

Men karusellen fortsätter att snurra runt, runt runt.

Och visst står han där
- mannen som kallar sig för pappa
Kallar sig för min pappa

Han ler och vinkar
precis som drottning Silvia till sina undersåtar.

År efter år snurrar karusellen runt
och du bara står där

Står där och vinkar.

Du är inte värdig att kallas för pappa.




Fri vers av DitaDaegonna
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-10 20:52



Bookmark and Share


  Karin Lyckofågel
Känns på något vis igenkännbart. Kram! <3
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

DitaDaegonna
DitaDaegonna