Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det något skillnad



Det verkar som regnet faller ner
jag kan göra något åt det
ni runt om i världen
ni behöver nya kuddar
nya byggnader
att ladda alla era döende ideer med
vi behöver något extravagant
någon helt utan armar ben
kanske inte ens hjärna
kanske rent av en död
att kommunicera med
men ändå
en liten sista skvätt
kan nog även
den döde
medge
så här står vi med dansen
lite sexiga läckra
men mest av allt
svåra att nå
till ett pris
i alla fall jag
sätter inget värde att mätas
och även
om jag skulle
ge dig ett ditt svar
gör det någon skillnad




Fri vers av Marvin
Läst 157 gånger
Publicerad 2013-01-10 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin