Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galax

Han hade T-shirt på sig.
Grannen en uppblåsbar bassäng.
Jag var på väg till dig.
Det var en galax för längesen.

Om jag bara kunde leva sådär lite mer.
Jag ligger och tänker i min säng.
Mina vänner, och även resten av er.
Det var en galax för längesen.

Vinden blåste i mitt hår.
Några gömde sig under en säng.
Vi alla hade världar och miljoner år.
Det var en galax för längesen.




Fri vers av Ceseus
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-11 01:00



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Pendlar mellan konkretion och en slags drömkänsla i kasten mellan de olika bilderna. "Fattar" inte helt, men tycker om känslan jag får i ögonen och magen.
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus