Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuger så att man tror sig själv


Om man säger en lögn tillräckligt många gånger

och tillräckligt länge

så är risken stor att man till slut kommer tro

att den är helt sann...

Ken Cassel
11/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-11 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket sant, och ljuga ska man inte göra av en annan anledning: Om man inte gör det, behöver man inte minnas så mycket ;D
2013-01-11

    ej medlem längre
precis så..!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel