Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
f.d. metallmekare parar sig med sin själ = smältjärn? :)


smältjärn

 

 

alla konstruktioner emot inför före och efter
på omkring och under

stationer av ståt
sten och plåt betong trä och måsten

är blott illusioner lagda av hjärnor på spänn
på glid på strid i livet bland småsten

 

sen

 

kvar ligger ändå längtan
kvar ligger ändå önskan

 

kvar ligger ändå drömmen stark
levande

 

skevande

sin fråga ställd

 

och sen då när allt rasat du byggt för att trygga klivet
var finns den hälld

 

brygden för livet

 

vinet mjöden

som smältjärn i nöden

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-11 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri