Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig nöjd.

Så nära
För nära
För varmt

Så långt ifrån
För långt ifrån
Iskallt

Aldrig lagom
Aldrig bra
Aldrig




Fri vers av altruistisk
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-11 19:51



Bookmark and Share


  Poetblod
Här får jag någon form av Déjà vu.
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk