Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad spelar det för jävla roll

jag låtsas väja orden med omsorg
men de vill inte ha mig
jag vill inte ha mig själv
iheller
så vad spelar det för jävla roll

jag försöker bara välja vad jag tycker om
men det tycker aldrig om mig
ögon ser på mig och tror att vad de ser är bra
men jag ser på mig och ser absolut ingenting
så vad spelar det för jävla roll




Fri vers av altruistisk
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-28 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk