Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drunkna

han sa aldrig något
men läpparna skiftade i purpur efter att han drunknat
och hon trodde
att om hon grät blod
för hans skull
så skulle färgen komma tillbaka
att det skulle växa snabbare
än vad murgrönan åt upp hans fasad

och medan hon svalde tårar
och blinkade bort grus
så fortsatte han och drunkna
men hon bara sprang efter
och grät
för hon trodde att tårar räckte




Fri vers av altruistisk
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-15 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk