Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna

De såg på mig med dis över
de såg aldrig klart
och de sa gråt inte
och de torkade bort tårar

de tog bort mina tårar
och torkade dem på din jacka
och de sa
"Jag kan vattna din gräsmatta med dem"

De sa allt kommer att dö
de sa att saltet förstörde gräset




Fri vers av altruistisk
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-13 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk