Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talan

Alva hade stått mellan oss
"sätt igång", kan jag inte säga
"stanna här" skulle jag få ur mig
ett eget rum för modelljärnvägen

skolåren var kvar här hemma


"Prata inte strunt"
jag hade redan öppnat munnen
det brydde jag mig inte om

Det var ingen idé




Fri vers av altruistisk
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-08 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten tilltalar mig mycket! Tycker om:
"skolåren var kvar här hemma
"Prata inte strunt"
jag hade redan öppnat munnen..."

2016-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Vad skulle Göring ha sagt...?
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk