Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprucken

Lätta
torra
spruckna fingrar
som lätt
som en fjäder
stryker dig
över läpparna

som mjukt
stänger din ögonlock
för att ersätta sina
fingrar
och placera sina läppar
precis lika mjukt
mjukare





Fri vers av altruistisk
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-11 20:04



Bookmark and Share


  objekt3
Äsch do it more! we want more! ;)

2013-01-11

  Karin Lyckofågel
Vackert.
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk