Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt kvarteret

Det satt en man på gatan för småpengar. Han tog en paus för att köpa kolsyrat.
Han fick inget på vägen in och jag mötte honom senare vid kassan.
Tidigare idag satt en annan på knä vid trottoaren i city och framförde det mest bisarra skådespel. Please, please och nästan en tår. Jag var nära att hötta näven mot honom.
Jag fick upp för mycket på vägen ut och svor för mig själv att jag var en sådan blötskalle. Nåja, mannen behöver väl ett break han också även om det går via venen. Jag skramlade vidare bortåt med mina kassar. Det skulle bli en kall natt.




Prosa av hansensson
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-11 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson