Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kopp te.

Människor är som kaffe
kallt kaffe
en hemskt
solig dag
och jag hatar solen.

Men du är te
min kopp te
alla smaker som drömmer mig bort
och värmer mig inifrån
med hjälp av dina tusen smaker och nyanser
så gör du mig lugn




Fri vers av altruistisk
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-11 23:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här texten. Fin.
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk