Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslosamt

 

kom ur

mig

lämna dig fattig

först då

då, först

kommer minnen

av eller ur

det som var (i)

början

vissa säger begynnelsen men det är fel

visa säger bebådelsen men förmätet

antalet oanfrätta ord är begränsat

du får ge akt på det skrivnas ekonomi

akta känslorna

inte bara mina




Fri vers av cilax VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-12 01:10



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Bra!
2013-01-21

  Marta
Grymt! Ett fint verk, mejslat ovanligt.
2013-01-15

  Nanna X
ja sträng och avskalad, men med vridningar. du är bra på sånt!
2013-01-12

  Madeleine Richter
En sträng dikt. Och berättigad. Vad är äkta i allt vi häver ur oss och hur urholkar vi orden. En nyttig tystnad är kanske något att rekommendera. Det är bara så frestande att äta av tårtan ..
2013-01-12

  Palett
Tänkvärda ord ! Bra dikt !
2013-01-12

  edikt/Benedikte
"först då
då, först"
Är ju väldigt galen i återanvändning av ord och se vad som händer när de byter plats!
Det här gillade jag extra mycket!
Be

2013-01-12

  smultronbergen VIP

Fantastiska rader poesi

Diktjaget beskriver en människa
som öser ur sig känslor och
då riskerar att tappa det sköra

, det finns stor klokskap i dina ord
och som man säger här
( stor igenkänning)

Låt oss svinga i den sista lianen

Ord har inget värde när det kletiga
tar över. Ordens värde kan i sin
egentliga form aldrig dö ut. /


2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt