Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som lugnast på natten


när de flesta människorna ligger och sover

och sussar så sött

Drömmer sig bort

För ute är det mer eller mindre helt dött

Men personligen själv så känner jag mig inte

så speciellt trött

Har väl ingen lugn och ro i kroppen, antar jag

Så att försöka lägga mig i sängen helt ensam i hopp om

att kunna somna in just nu

är ganska så döfött

Så därför låter jag natten bara gå sin gilla gång, medan jag

skriver ner ett och annat litet alster lite blött

i hopp om att det ska bli till en vacker melodi och sång

Det är som lugnast på natten!

Ken Cassel
12/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-12 02:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nätter är underbara. Nätter är poesi!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel