Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Daniel för uppslaget :)


Nätter är underbar tid för poesi


För de är lite lugn och ro och lite eftertänksamhet

medan solen våran

lyser upp på andra sidan våran planet

så lycklig och fri...

Ken Cassel
12/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-12 02:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jodå...nätterna är en bra tid för poesi...men inte när man måste sova...
2013-01-12

    ej medlem längre
Du fick till det utmärkt!
2013-01-12

  Rise Little One
Vacker poesi är denna, verkligen.
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel