Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en liten fluga


som ville bli till en mygga

Ville bli till en av de där riktigt stygga

För istället för att äta skit, ville den nu suga blod

För av skit hade den fått tillräckligt mycket av redan

Så nu fick det vara nog

Så därför gick den genast till attack emot första

bästa människa som den fick syn på

En människa som med sin handflata genast bara viftade till

den lilla flugan, så att den dog

Så det var en gång en liten fluga...

Ken Cassel
12/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-12 03:56



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Stackars fluga :)
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel