Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändsgränder

ödslig stig ringlar
fram under mina fötter
min grusade framtid
knastrar ekande tom i
världens brus av andras steg

vill hitta min väg
till mitt eget kvarter som
ingen ännu gått
känna nya dofter i
osynliga trädgårdar

återvändsgränder
jag har varit i alla
försöker igen
cyklar frikopplad omkring
behöver ta en ny väg




Bunden vers (Tanka) av Harriet Gullin VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-12 10:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas skarpt..väl poeterat!
2013-01-12

    ej medlem längre
bra! tycker mycket om texten..
2013-01-12

    ej medlem längre
Starkt skaldat!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP