Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Island tur och retur


Island som stack upp ur Atlanten för inte så längesen

För cirka tjugo miljoner år sedan

Men så har den inte heller så mycket skog eller djur

i sin natur

Men trettio aktiva vulkaner har den allt

Plus att jag har hört att islänningarna är mycket

gästvänliga av sig

För om man som Man blir inbjuden att få sova över

hos någon snäll familj

så brukar mannen i familjen på natten erbjuda en

att få hoppa i sängen med hans fru

Inte för att jag vet om ryktet är helt sant, för det låter ju

lite kul

Eller hur

Men personligen själv så skulle jag nog bara ta mig

en liten tur

upp i bergen för att ta mig ett litet varmt lerbad

i någon bubblande geisha/geijsa

Ken Cassel
12/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-12 16:24



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Fniss :)
2013-01-12

    ej medlem längre
menar du inte geijser? geishan hör ju hemma i japan...
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel