Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville ha commitments


sa du medan du spände dina så förtjusande ögon in i mina

Något seriöst

Och då jag antingen nu klev i med hela huvudet eller

så var det hon som nu bara pös

Och ställd som jag blev, kunde jag inget annat än att stå där

och beundra henne lite grann

För hon är ju bara så himla söt

Och då jag bara slet tag i henne till min så stora famn

och kysste henne både ömt och länge

så förstod hon svaret

Och glad i hågen som hon blev så var det hon som bara tjöt

Yippie!


Du ville ha commitments

Vilket du kommer att få också

Älskar dig, min lilla snuttjulle

Kom så bjuder jag på lite frukost

Och nu undrar jag bara

Passar lite havregryns gröt, kanske

Både nyttigt och gott med lite socker på...

Ken Cassel
12/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-12 17:19



Bookmark and Share


  Annika Persson
Det var inte ömsesidigt. Det där med snutteplutt.
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel