Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh, yeah!


är någonting som man kläcker ur sig när någonting

flyter på

När någonting går riktigt bra

Så Oh, yeah är någonting som man säger när man är

riktigt glad

så som när jag frågar dig om vi två kan träffas idag

och då du svarar ett glatt litet, Ja

Oh, yeah!

Ken Cassel
12/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-12 18:07



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ja...ler
2013-01-12

    ej medlem längre
Oh, yeah! Vilken kul text!
2013-01-12

  Lynx63 VIP
Oh, yeah!
Glad att du är här.
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel