Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Definition


Fattighet och rikedom.

Medellös, utblottad
men rik
om jag har dig.
Stort hus, ny bil, inga skulder
men fattig
om jag inte har dig.




Fri vers av Berth
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-12 18:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Bravo därtill !!
2013-01-14

    Bodil Sandberg
Enkelt och rakt ordalag
HÄRVID utsöt sagt
utan kärlek är man svag
ty såpass äger inga pengar makt
2013-01-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Få ord
med dikt
bra gjord
om att stå
vid dukat bord
dagen borde gå
som smord, men
så fattas något
på jord...

2013-01-13

  Marianne Räf
Så sant skrivet!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth