Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter värme

Vi har nästan samma takt.
Åtminstone när jag börjar småspringa.
Vi båda småsjunger.
Jag hör dig redan innan jag ser dig,
och du kastar dig in bakom muren.
Som för att gömma dig.

Så lycklig.
Dina kinder är röda
Och snön bara far omkring.
Det är som om vi sjunger medan vi springer runt
Jag vill egentligen bara värma din kalla hand.
Som om jag skulle våga.
Nejnej.

Snälla. Låt oss bara krama om varandra.
Länge och hårt.
Till vi blir till en massa.
Och den lilla värmen vi har
Delar vi på




Fri vers av altruistisk
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-12 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk