Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shit happens all the time!


Var ute med mopeden och körde då jag helt plötsligt

körde i en liten grop och fick sladd

och olyckan var framme

då jag inte hade en chans att med mopeden hålla

någon balans

Och trots att jag åkte ner i marken och slog i knät

så gick vurpan som en liten dans

Så trots att jag kanske kommer att få ett litet blåmärke där

kommer jag inte gnälla om det

För det är bara att ta det som en man..

Shit happens all the time!

Ken Cassel
12/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-12 22:27



Bookmark and Share


  peter markurth
tack behövde litet underfundig humor
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel