Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, du ödmjuka kärleksvampyr!

så om jag vill eller inte
spelar ingen roll säger du

åh, du ödmjuka kärleksvampyr

drick av mitt blod
drick så mycket bara du kan
och töm mig på krafter

och när du druckit hela mig
ska jag meddela

att det gift jag druckit
nu inte bara dödar mig

utan oss båda




Fri vers av Daybreaker
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-02-19 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker